STÖD OSS

Privatperson 

Vi uppskattar all hjälp vi kan få med att driva vår sida framåt. Just nu så är vi beroende av vardagshjältar som kan hjälpa till och sprida och dela oss. Du kan dela på facebook, twitter etc. Eller bli en ambassadör för oss, läs mer här.

Som privatperson så kan du hjälpa oss i vårt arbete genom att donera valfri summa pengar till vårt konto. Pengarna går oavkortat till vår verksamhet.

SEB Bankgiro 5379 10 129 75

Handla

Du kan även handla i vår affär och stötta oss genom att köpa varor. Ta ett kort på dig själv eller ditt barn eller någon annan när ni bär någon av våra produkter och maila oss på info@myperfectbaby.se

Företag

Som företag kan du köpa sponsrade inlägg eller annonsplats på vår sida.  Vi ser helst produkter som på något sätt är relaterade till vår verksamhet. Assistansbolag, barnprodukter, hjälpmedel, appar, litteratur angående funktionshinder, biljetter etc.

Sponsrade inlägg 

Ett sponsrat inlägg som marknadsför din/dina produkter och ditt företag.

Annons på sidan 

Ditt företags logga i vår sidopanel efter tidsbestämd period.

Sponsra genom tjänster och produkter och samarbeten

Vi har regelbundna tävlingar där vi lottar ut vinster till våra medlemmar och söker ofta nya samarbetspartner till dessa tävlingar. Vid små tävlingar blir ni omnämnda i tävlingsinlägget och får med er företagslogga och länk till facebooksida. Vid stora tävlingar så får ni er logga i sidopanelen  under en överenskommen tidsperiod.

Har du produkter eller böcker du vill att vi ska recensera så går det också bra. Vi ser helst produkter som på något sätt är relaterade till vår verksamhet. Barnprodukter, hjälpmedel, appar, litteratur angående funktionshinder etc.

Kontakta oss

Maila oss för prisuppgifter eller mer info: annons@myperfectbaby.se

 

Tack till alla som stöttar oss och vårat jobb!