AMBASSADÖRER/BLOGGARE

Vill du hjälpa oss att sprida medvetenhet och skapa förståelse om diagnos och syndrom och allmän språkstörning runt om i landet?

Vill du hjälpa oss att öka kunskapen om hur det är att ha någon med det lilla extra i närheten, sprida information, råd och stöd? Vi söker nu frivilliga, härligt drivna ambassadörer! Som ambassadör så tipsar du alla, som kan tänkas behöva oss, om My.Perfect.Baby.se.

Du får material hemskickat till dig om du behöver info, flyers, t-shirts etc. Går du i skolan så kanske du vill hålla ett föredrag om oss? Kanske göra en undersökning, enkät av något slag? Kontakta då oss för att få intervjua någon av våra föräldrar, vi förmedlar kontakt med passande person.

Som ambassadör så berättar du om oss i olika sammanhang (på mässor, i föräldragrupper, på ditt lokala hab, förskola etc) tipsar på nätet i grupper etc

Om du är ambassadör och har en blogg så lägger vi upp din blogg här på sidan och du länkar tillbaka till oss.

Självklart så delar du vår vision om att alla är lika mycket värda, du behöver även ha en anknytning på något sätt till ett barn eller vuxen med funktionsnedsättning om du är bloggis.

Hör av dig till oss på kontakt@myperfectbaby.se och berätta lite om dig själv och vad du skulle vilja göra så hjälper vi dig att sprida vår sida!

TACK för att just DU skapar medvetenhet!

 

 

 

 

 

Lilla H Min äldsta dotter sade en gång att varje familj borde ha en extra liten kromosom för då skulle världen vara snällare – jag vet ingen större sanning än den! Min blogg är tänkt för dig som kanske har lust att byta erfarenheter eller för dig som bara vill ta del av min och min familjs vardag! Förhoppningsvis kan bloggen även fungera som inspiration för några av er…

Kalles Dagbok Det här är bloggen med guldkorn i vardagen. Den handlar om Kalle, 9 år, som har en språkstörning kombinerat med en hörselskada. här berättar vi om alla hans finurliga, underfundiga och smarta funderingar i vardagen. Vi vill beskriva allt roligt och oväntat som kan hända när man tänker på ett lite annorlunda sätt! Det här är bloggen om Kalle!

Tjoddas Om en helt normalt onormal familj med en släng av Down Syndrom

Jenny och alla a och lillasyster N Jenny bor i litet grönt radhus med sina 4 A’n & N. (hennes man, 4 barn (alla tjejer) på 11 år, 9 ½ år ,3 ½år, 1 år. Lilla A är en DS-sessa så mkt här handlar om hennes utveckling framöver. Jobbar som Hemmafru 😉 men söker även ”vanligt” arbete..

Johan son med autism Detta är en blogg som vi skriver tillsammans om vardagen med Johan. Johan är autistisk och utvecklingsstörd, dessutom hyperaktiv. Vi vill att andra i samma situation inte behöver känna sig ensamma samtidig som alla med normalstörda barn kan få en inblick i hur det är att leva med ett handikappat barn.

 Rasmus Vardag i stort och småttRasmus, vår älskade busunge som är lite mer än de flesta.” Här skriver mamma Ida som är en av våra reportrar och ambassadör här på sidan om sitt vardagsliv med sonen Rasmus. Ida har en liten Rasmus med Down syndrom.

 Orkidemamman Att leva med funktionshinder behöver inte innebära att man har en sämre levnadskvalité, bara en annorlunda sådan. Med kunskap, förståelse och kärlek i överflöd, så kommer man långt. Vardagen kan vara tuff, men den är aldrig tråkig. Här delar jag med mig om hur vi hanterar vardagen och vad som fungerar för oss, men även vad som inte fungerar. Hur vi har jobbat oss fram till där vi står idag.

Ett Nytt Liv Bloggen om Max som föddes med Down Syndrom och hjärtfel. Vår vardag kanske ser lite annorlunda ut ibland, men egentligen inte så mycket…och bara till det bättre. En liten ny värld öppnades för oss den dagen Max kom till oss och den ger oss så mycket varje dag. Så här får ni nu en inblick i vardagen med oss… där jag gärna blandar i lite av min ”pyssliga” sida och vad som inspirerar mig, tillsammans med hur vi tränar, leker & busar oss fram i livet =)

 Z & Smith-Magenis Syndrom Som mamma vet man att något är fel. Men när man väl får orden sagda är det så svårt att förstå. Så svårt…En deletion på kromosom 17…. jaha, sa jag till herr docent. Hur åtgärdar vi det sa jag spontant. Fast givetvis visste jag att sådant är oåterkalleligt. Min son är en av 15 i sverige som har den diagnosen. Men han är helt underbar! Välkommen till min härligt ovanliga värld!

Familjen Korb  Jag är en 27årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124] och lillebror Love [100626]. Bor tillsammans med barnens pappa, fästmannen Jonas i södra Stockholm.  I bloggen skriver jag om våran vardag, mående, tankar & känslor. Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse. Ibland skriver jag även om min behandling, utredningar och diagnoser som jag sen många år tillbaka kämpar med och mot.