Glad påsk med Pino!

Böckerna om Pino fungerar mycket bra för att stimulera och uppmuntra små barn att förstå betydelsen i bilder, stärka barnets språkutveckling, fantasi och inte minst ge inspiration och läsglädje. I böckernas handling ska små barn kunna känna igen sig i det som Pino gör och identifiera sig med honom.

De olika Pinoprodukterna kompletterar varandra och är både enskilt och tillsammans ett mycket bra pedagogiskt material för kommunikations- och begreppsträning för specialskolor, förskolor och i hemmet.

pino_pa_aventyr

Nu kan du vinna en DVD med Pino! 

Följ med den gulliga nallen Pino och hans vänner på spännande & roliga upptåg! En timmes skoj med tio härliga filmer där varje film är ett litet äventyr!

Filmerna är baserade på böckerna om Pino och 
berättare är Jörgen Lantz.

 

 

 

Avsnitt: 

  • Pinos jul
  • Pinos sommar
  • Pinos födelsedag
  • Räkna med Pino
  • Pino ska ut och åka
  • Pinos bondgård
  • Doktor Pino
  • Pino och katten
  • Pinos lekpark
  • Pinos vinter

 

För att vara med i utlottningen av en DVD så kommenterar du tävlingen i kommentarer här nedan. Glöm ej skriva din mailadress!

Vinnare dras den 30/4.  Lycka till! 

 

 

You may also like...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/92/114592/myperfectbaby.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273