Jippie! Jag har ADHD!

Jippie-framsida-150x150Det här är boken som presenterar personen bakom diagnosen. Boken passar för alla barn, både med och utan diagnos och berättar på ett bra och enkelt sätt vad det innebär att ha ADHD. 

”Victor har så mycket spring i benen. På samlingen sitter alla barnen i ring och sjunger. Victor måste absolut röra på sig. Det gör nästan ont att sitta still.” 

Boken handlar om Victor, som alltid varit vild, glad och nyfiken. I boken får vi följa med tiden innan Victor utreds för ADHD, hur han kom till utredning och hur det blev efteråt. Victor var i alla fall jätteglad och ropade Jag har ADHD!!! på skolan när han kom dit dagen efter att han fått sin diagnos. 

Författaren Jessica Stigsdotter Axberg vill ”ADHD-frälsa” världen. Hon tror att ökad förståelse för sin egen diagnos och från utomstående är avgörande för ett bra liv. Och att vi alla vinner på det. Boken är illustrerad med färgstarka, tydliga och talande bilder. Boken riktar sig till såväl barnet med ADHD som föräldrar och närstående. 

Boken innehåller också fakta som varför en diagnos samt diagnoskriterier och vad ADHD är. 

Köp boken här

Jessica Stigsdotter Axberg

Jessica Stigsdotter Axberg

Om Jippieserien

Min tanke är att skapa roliga och inspirerande böcker som barn och vuxna kan läsa tillsammans eller var för sig.

Jag vill att böckerna skall vara färgglada och avproblematiserande. Det är klart att det är tufft att ha svårigheter och funktionsnedsättningar – men det finns också en person bakom diagnoserna och det är dem jag presenterar.

Just nu finns bara en bok tryckt – men det kommer att komma flera i denna serie. Jag håller just nu på med en bok om Victors lillasyster Linnéa. En serie börjar alltid någonstans.

Välkommen med förslag på historier som kan komma att hamna i framtida böcker. Glöm inte att skriva namn och diagnos : )

Besök Jippieserien.se

Vinn ett ex av boken!

UPPDATERING! TÄVLING AVSLUTAD!

Jippie-present

Nu lottar vi ut ett ex av boken Jippie! Jag har ADHD!

För att vara med i utlottningen så gillar du MyPerfectBaby på facebook och kommenterar i fältet nedan varför du vill vinna denna bok. Glöm ej att skriva din mailadress också. Vi drar vinnare den 10 April.

Lycka till! 

 

 

You may also like...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/92/114592/myperfectbaby.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273