Ny bok om att ge stöd till personer med adhd och Aspergers syndrom

hTävling

Nu har ni chansen att vinna ett ex av den nya boken Vill du ha hjälp? – Nej tack gärna. 

Konkreta verktyg till de som ska stödja

Boken Vill du ha hjälp? – Nej tack gärna handlar om att i sin yrkesroll möta människor som tänker annorlunda än de flesta – och om svårigheter och möjligheter att mötas. Den ger konkreta verktyg till de som ska stödja, visar på goda exempel och skapar förståelse för dessa personers sätt att tänka och de utmaningar det innebär att leva ett ”vanligt liv” med funktionsnedsättningen.

Boken vänder sig till den som i sitt yrke kommer i kontakt med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat personal inom socialtjänst, habilitering, psykiatri, kriminalvård, behandling och arbetsförmedling. Boken passar också bra som kurslitteratur vid t. ex. socionomstudier.

Vill du ha hjälp? – Nej tack gärna sammanför både det professionella och det personliga perspektivet. Författare Malin Valsö och Carolina Lindberg utgår ifrån sin bas som professionella, medan författare Jill Carlberg Söderlund och Agneta Lindberg främst skriver utifrån egna erfarenheter av att leva med neuropsykiatriska diagnoser.

Carolina Lindberg är pedagog, författare och handledare.

Jill Carlberg Söderlund
 är informatör och föreläsare, och aktiv debattör i media inom frågor kring NPF.

Agneta Lindberg är informatör och föreläsare som arbetar för att öka förståelsen för vad det innebär att leva med NPF-diagnos.

Malin Valsö är leg. psykolog, författare och föreläsare.

 

OBS! AVSLUTAD TÄVLING!

Tack alla som har varit med och tävlat!

Vinnare: Helena Holm Emriksson

Tävla om ett ex av boken

1. Gilla My.Perfect.Baby på facebook.

2. Dela denna tävling på din facebook, genom att kommentera här under inlägget. Du skriver gärna även varför du vill ha boken. Glöm ej att skriva din mail om du inte har den synlig i din profil. Vi kontaktar vinnaren i pm på facebook eller via mail.

Varmt lycka till!

Vinnare dras den 3/3 2014

 

Smakprov

Här kan du läsa ett smakprov ur boken och även köpa boken.

 

 

You may also like...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/92/114592/myperfectbaby.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273