Pratkort-En ny app från Timagine

Talande kort ge barn med särskilda behov ett utmärkt verktyg för förbättrad kommunikation. Talande kort är användarvänligt och utvecklat för användning av barn med alla typer av funktionshinder, men ytterligare ansträngningar har lagts till för att även passa barn med  motoriska svårigheter. Pratkort fungerar utmärkt som komplement till teckenstöd och andra kommunikationssätt.

 Bakgrund/Info

Initiativet till att göra Pratkort kom från Anna och Staffan Erlandsson, som i många år har arbetat med animation och illustration för barn på deras filmbolag Röda Roboten Animation, och själva har ett barn med funktionsnedsättning. Tillsammans med erfarna utvecklare av appar och spel för barn har vi gjort Pratkort för att vara maximalt lättanvänt, lustfyllt och nyttigt för både barnet och dess vuxne ledsagare.
Pratkort har en mycket tydlig och enkel form.
– inkluderar 450 illustrationer med ljud inlästa av professionella skådespelare – svenska och engelska versioner – lätt att skapa egna album, bilder, texter och ljud – importera egna bilder eller ta bilder direkt till appen med kameran i iPad2
Läs Mer
Här kan du läsa mer om hur du använder Pratkort

Om du vill köpa Pratkort så kan du gå in på denna länk.

Här kan du se hur Pratkort fungerar! Klicka här för svensk version av filmen!

 

UPPDATERING! VINNARE DRAGEN!

Tävla

TÄVLA! Vi har nu fått möjlighet att lottat ut två stycken pratkort-appar, till några av våra lyckliga medlemmar!! Vill du vara med och tävla om din egna? Skriv kommentar i fältet här nedan. Dela på facebook och som vanligt så har du större chans att vinna om du värvar medlemmar till oss. skriv isåfall detta här nedan.

Vinnare dras den 10 November. Lycka till!

You may also like...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/92/114592/myperfectbaby.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273