Hjälpmedel-Ipad proloquo2go

Prolouquo2go är ett banbrytande program till iphone och ipad som man hjälpa många barn med funktionshinder att kommunicera. Eller som de själva beskriver det; Proloquo2Go™ is a new product from AssistiveWare that provides a full-featured communication solution for people who have difficulty speaking. It brings natural sounding text-to-speech voices, up-to-date symbols, powerful automatic conjugations, a default vocabulary of over 7000 items, full expandability and extreme ease of use to the iPhone, iPod touch and iPad.

Perfekt för ipod touch!

Perfekt som specialundervisning!

Ungarna själva gillar det för det får dem att vara coola!

Här följer en instruktionsvideo

VAD TYCKER NI OM DET HÄR HJÄLPMEDLET? ANVÄNDER NI IPAD SOM HJÄLPMEDEL TILL ERA BARN? KOMMENTERA GÄRNA! FÅR DE DEM ATT TECKNA MINDRE TEX?

You may also like...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/92/114592/myperfectbaby.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273